Usluge

 GRUPNI TRENINZI

Kao naš član imate mogucnost pristupu širokoj ponudi grupnih treninga . Imamo trenutno najpopularnije časove na tržištu, dopunjene novim, inspirativnim metodama treninga . Iskreno verujemo da inspirisani ljudi ostvaruju svoje ciljeve. Ako možete da se zabavite i u isto vreme da budete u formi na dobrom ste putu ka zdravijem načinu života. Nastavljajući da vas inspirišemo ujedno vam pomažemo da nastavite sa dobrim životnim stilom.
Naš najpopularniji treninzi su : TRX Suspension Training, Reformer Pilates, Jumpboard Reformer Pilates, Prenatal Reformer Pilates,Boot Camp Lady, Boot CampGym i Hatha Yoga.
Većina treninga je prilagođena grupi i pod stalnim je nadzorom instruktora. Nas klub je zamenio klasični aerobik program sa novim, drugačijim vrstama treninga koji zadovoljavaju većinu potreba - od joge do  treninga snage kao i Pilates treninga na spravama. Za ljude u formi i bez nje, za mlade i stare, garantujemo da imamo čas samo za Vas. Naši grupni treninzi ne samo da pomažu i motivišu ljude , nego vas i  pažljivo dovode do vašeg maksimuma smanjujući rizik od povreda.

Neophodno je da zakazujete čas. Mesto na satu obezbedjujete upisom u mesecnu evidenciju na pocetku meseca a upis kroz sam mesec zavisi o raspolozivosti slobodnih mesta, buduci da primamo do 10 clanova na svaki cas.

TRENING SNAGE

Trening snage je važna komponenta svakog fitnes programa, pruža veliku korist u povećanju čvrstine kostiju,  snage mišića i vezivnog tkiva , smanjuje rizik od povređivanja , povećava mišićnu masu i kvalitet života . Siguran trening snage u kombinaciji sa kardio i treningom fleksibilnosti kompletiraće vaš fitnes program.
Posedujemo Life fitness opremu -  13 kardio mašina i 25 masina sa otporom. Uz clanarinu nudimo mogucnost organizovanog vezbanja u teretani pod vodstvom Instruktora u odredjenim terminima svaki dan, bez dodatne nadoknade.Za one koji preferiraju individualnost a nisu upoznati sa trenigom na spravama,takodje bez dodatne nadoknade pruzamo obuku, u odredjenom , zakazanom terminu kao i mogucnost izrade programa vezbanja prema individualnom cilju.

PERSONALNI TRENING

Za sve one kojima je potrebna konstantna motivacija, podrska i strucni savet,Fitness klub “Zona” ima iskusne personalne trenere koji vam mogu pomoći da podignete svoj trening na viši nivo . Pobrinuće se da maksimalno iskoristite svoj trening.

Personalni trener će vam pomoći u svemu, od osmišljavanja načina ishrane do individualnog plana vežbanja . I što je najvažnije , biće uz vas tokom celog treninga . Delom da bi se uverio da vežbate pravilno , da vas motiviše da dostignete viši nivo treninga – i postignete zavidne rezultate

SAUNE -  u  pripremi!!!

Oslobodite se mentalnih i fizickih toksina i dodatno iskoristite vreme u nasem klubu samo za sebe. Dišite , relaksirajte se i probudite svoja čula. Sauna je  uniseks SPA deo u klubu.
Korišćenje SPA  je uključeno u članarinu , kupovinom godišnje članarine ,cime možete koristiti sve mogućnosti koliko god želite.Mesecnim clanarinama uz simbolicnu doplatu obezbedjujete koriscenje saune sa svakim dolaskom.

 

Kontaktirajte nas

Fitness klub ZONA

Adresa: Bul. Arsenija Čarnojevića 153-165
  11070 Novi Beograd
Telefon:064 2500 395
E-mail: jelena_fitness@hotmail.com

Galerija slika